понедельник, 29 декабря 2014 г.

2014

цей рік ми всі жили краіною. революцією, виборами, війною. нажаль і на щастя я не став виключенням …

ВІЙНА і революція:
Революція - романтична, війна вона кривава. І коли революція це гра інтелектів та людської щедрості, відкритості та бажання змін. То війна це хаос сили, дурі та жадібності. І якщо революція забираючи сотню, давала шансина щось змінити для мільйонів, то війна забирає тисячами і не дає нічого. 

Війна показала що корупціонерам головне гроші і інстинкт самозбереження у них не працює, найвище - жадібність і $.

Війна викривила наше світосприйняття.

КНИГИ
Читав небагато( якось було не до того, але тим не менше, мій скудний інтелектуальний доробок: ІКеа, Мне есть что вам сказать (Боріс Джонсон), Бобо в раю: откуда береться новая элита, "Короли футбола" про махінації зі ставками від Сингапурського воротіли).  Та ще пару книжок які починав читати в десь в літаках(Любовь к трем Цукербергам, Єврейські історії Каригородського, Понять Путина и тп), але там вони на сидіннях і залишались(

ФІЛЬМИ
Game change (про кампанію Маккейна), Political animals, Нельсон Мандела, ПЛОЩА (про єгипетську революцію),  Самий опасний человек (шпіонський сюжет із гарними картинками Копенгагена),  Філософи,  Загублена (Фінчер  грається аудиторією, маніпулює нею,  він насолоджується собою як режисером, адже він уже став геніальним), Gigolo (фільм Вуді Алена), Охотники за сокровищами, Ив Сен-Лоран (мода і політика дуже схожі своїм впливом, тому періодично дивлюсь фешн і арт фільми, але цей фільм нічого не дав, взагалі..),  NEVER SORRY (про китайського художника Аййвейвейа), ОНА (хіпстерський фільм про роман із телефоном, найгірше для кудрявого героя те, що і телефон йому зрадив)))), Лига мечты (надіюсь що хтось таки зніме нормальний фільм про всю мафіозну структуру ФІФА, і повірте, фільм буде набагато рейтинговішим та романтичнішим, ніж те що є  сьогодні), Отель Гранд Будапешт, Рио, я люблю тебя, Jeune & jolie (фільм Франсуа Озона, про помилки солодкі молодості), OldBoy (корейський фільм 80-х, нереально крута історія взята в сюжет, чомусь таких фільмів зараз мало).

МУЗИКА
я не впевнений що було до музики, крутились старі мелодіі: Stromae, ДДТ(особбливо замотало на: родіна та свобода), МОБІ, ТНМК, ТАРТАК, Кубинські кавери на пісні THEбітлз, de-phazz, Gogol Bordello (моя улюблена глобальна українська група), трошки Дорна, Imany(і якби ж ви знали як круто напиватися під You Will Never Know, ахаххаха), Train, Milky Chance,  .  Із нового – БРУТТО, яке власне і саме створилося, Alice Russell.

пісня уходящого року - воіни. в ній життя.

ПОДОРОЖі
в основному все та ж Європа, плюс Азія, яку я так давно планував, але яку тільки щойно вдалося реалізувати.  загалом краін 10, із яких нові - 6.

наразі у мене відвідані три континенти, дві півкулі по екватору, що в сумі дає порядка 30-ти краін. 

ЗАГАЛЬНЕ
рік був важкий, депресивний, парадоксальний, я отримав багатотнового досвіду, реалізував кілька своіх ідей, здобув нового досвіду, вийшов на якісь мінімальні, але нові вершини. Високі вершини, поки що мені так і не далися!  

був трошки архітектором. як досвід і враження ОК.  тепер хочеться уже навіть щось збудувати.

багато працював. отримував кайф від процесу та від результатів.  

вперше почав аналізувати життя етапами та віковими періодами. практично як сміття, почав розділяти.

дещо змінив зачіску. типу ще один із етапів дорослішання. 

почув фразу: чоловіки дорослішають в 27. залишилось небагато, через півроку нарешті і я буду дорослим. 

але не сильно хочу цих 27-ми, адже це якось надто близько до 30-ти, а 30ть то період відповідальності.  Але чогось так здається, що до 30-32 я заб’ю на вік!! Не знаю чого мені так здається..

ПЛАНИ на наступний рік
зрозумів що вік заставляє концентруватися та починати досягати.  Є бажання вийти на нові рівні, на нові вершини, на нове світосприйняття.

Хочеться щоб війна закінчилась.

Точний план напишу десь до різдва, але вже напевно сюди постити не буду)) прочитаєте у звіті 2015 р.

Комментариев нет: