вторник, 10 января 2017 г.

2016


Старішаю, тому багато не писатиму.)

ПОЛІТИКА
Більше 1 000 ефірів за рік! Більше тисячі, Карл. Підводячи підсумки, подумав що краще б тричі на день я ходив у спортзал))

Апгрейд “Стажування політологів” у ФорумНовихПолітичнихЛідерів.
Кілька десятків лекцій.

Найбільшою подією з політичної точки зору, напевно все ж таки стала написана Книга!  


ПОДОРОЖІ
США, Британія, США, Греція (Афон), потім ще раз Греція, але уже у Афінах. Дубай.  По роботі літав в Грузію, Польщу та Росію, жартую, ну яка нафіг Росія)))

Подорожей не було багато, але деякі з них були тривалими. Хоча це були і не просто подорожі, а поїздки які несли своє освітньо-професійне навантаження. Перейшов за відмітку у 40 країн. Ще за два роки треба відвідати 10 нових країн) і освітню ціль мінімальної спроби пізнання світу буде виконано)


КНИГИ
Більше читав англійською: The deep state, яку я привіз із НьюЙорка, про політичні інсайди в США, Futurica улюбленого Александра Барда, перейшов до Емпайер. Дуже гарно пішла Христя Фрідлянд із Плутократією, яку я намагався купити два роки, теж на одному диханні пішли успішні СВ вступників Гарварду, та NationBranding..яку я зараз дочитую..

Бухарест: пил і кров, Малгожата Раймер, Танечні ведмеді, про болгарію, комунізм та молоді демократії, книга Еміратського Шейха, про успіхи Дубаю,  Гудбай Імперіє Федоріна та його спільну із Ложкіним книжку Четверта республіка.  Пробудження сили Саакашвілі. Інформаційні Війни Почепцова та Гібридну війну Магди! Михаил Зыгарь – Вся кремлевская рать. Покорность,  Уельбека. Оповідь Пространство Фрідмана, яку порадив Алекс Горбачов.

 В процесі Месть географіі Каплана, яку порадив Вадим Карасьов.  Ігорь Померанцев – Поздний Сбор та мексиканський  політичний роман Карлоса Фуентеса – Трон Орла!

Легка і крута книжка про Урбаністику – Акупунтура Жайме Лернера та релаксуюча підготовка до поїздки в Британію Англія - портрет народа – Джереми Паксмана. Багато читав про мистецтво.  

Дуже сильна книжка – СтартапНейшн, в перекладі: нация умных людей. Про силу держави Ізраїль та можливість реформ у час постійної війни.

Шелене задовлення отримав від книг моїх друзів: Ворог або гнів Божий Сергія Постоловського - , та практичний збір кейсів Як виграти вибори – Андрія Вальчишина та Петра Охотіна.

Так і не зміг дочитати: як стати мільярдером, Мозговертку та добрий десяток інших. Мозок автоматично відкидає те що не треба.

Вперше в житті почав перечитувати книги: Далі і Я, сюрреалістична історія, Маніфест комуністичної партії Маркса і Енгельса, Платона – Республіку та Хантінгтона – Столкновение цивилизаций.

А ще розібравшись у книжковому бізнесі, після випуску своєї книги, я більш скептично почав ставитись до книгарень, романтизм зник так точно ...


ФІЛЬМИ
Марсель про мера однойменного міста, із непопулярним в Україні – ДеПардьє.
Сноуден – прекрасний фільм, Голограма для короля. Дивився історичні фільми про Ліндона Джонсона, Мартіна Лютера, Ганді та складне життя кубинських геїв.
ББСішний фільм про бюджет британського Парламенту та роль звичайного громадянина, в його упорядкуванні.

Родина – напевно найкращий російський фільм, який я бачив.
Кращий політичний фільм – Мой Друг Борис Немцов, і дякую Своєму другові Ільї Гладштейну за запрошення. Мега крутий фільм, який довго не виходить із голови. Справжнє кіно, враховуючи що автору на момент зйомки було порядка 20 років.

Café Society – видався трохи богемним, може через е що дивився я його в маленькому кінозалі в Каліфорнії))) ахахах, але фільм мега крутий.

Із серіалів Картковий будинок – черговий сезон,
Містер Робот другий сезон,
Нарскос!!! 2 сезон
Молодой папа.
Ну і напевно найкращим із всього побаченого був: the Billions – непервершені актори, NYC та круті, принципові герої.

Чорне Дзеркало – як завжди в неконкуренції.


МУЗИКА
Однозначно Benjamin Clementine!


Все.
  

Комментариев нет: